Wat zou 20% extra groei in omzet met hogere marge voor jullie betekenen?

Kansen voor exponentiële online groei in e-commerce zijn er nog altijd, maar fundamentele verandering is noodzakelijk om het verschil te gaan maken. Deze tijd vraagt daarom om een scherpe, onderscheidende e-commerce filosofie. Alleen daarmee wordt je organisatie toekomstbestendig en kun je marktverstoorder worden in jouw sector.

Met onze onderscheidende aanpak hebben al veel bedrijven met deze e-commerce filosofie hun omzet ambities weten te overtreffen. Dit doet E-com rebels  als onderdeel van The World of Commerce. Dat zijn een aantal expert organisaties binnen het vakgebied van commercie.

Waarom samen?

  • veel kennis en kunde delen met als resultaat snellere ontwikkeling en direct meer commerciële impact voor onze top klanten
  • voor iedere klant iets te bieden hebben: grote / kleine organisaties, van losse training of uitdaagsessie tot complete verander- verbetervraag in B2B / B2C
  • een sterk op elkaar ingespeeld team van ervaren en geaccrediteerde professionals / experts in: strategie, ondernemen, creativiteit, klantreizen, content, training, coaching, e-commerce, sales, (online) marketing, management development en organisatie verandering
  • wij zijn ultieme rendement denkers: we laten ons graag afrekenen op behaalde meetbare resultaten

Kortom: alles om nog beter in te spelen op de (latente) behoeftes die wij in de markt zien om jullie commerciële e-commerce ambities te overtreffen. Om nog beter in te spelen op de drijfveren die jij als ondernemer of manager hebt met aantoonbare verrassende resultaten waar we ons graag op laten afrekenen.

Wat zou significante groei in omzet met hogere marge voor jullie betekenen? Daar willen we het graag met jou over hebben.

Om bedrijven nog meer op weg te helpen, om substantiële groei te realiseren en de continuïteit van de organisaties te ondersteunen.

E-com rebels is onderdeel van The World of Commerce. Dat zijn een aantal expert organisaties binnen het vakgebied van commercie.

  • De Commerciële Revolutie: on- en offline, integrale verbeterprojecten met sales, marketing en management

https://www.decommercielerevolutie.nl/

  • The Social Selling Company: online commercie, integrale verbeterprojecten met sales, marketing en management

https://www.thesocialsellingcompany.com/

  • E-com Rebels: B2C en B2B online / e-commerce direct sales, integrale verbeterprojecten

https://www.e-comrebels.com/

  • Blue Pepper: modules voor on- en offline commerciële strategieontwikkeling, training en coaching

https://bluepepper.blue/