Wij zoeken ambitieuze teamleden die gas willen geven!

Binnen het team van E-com Rebels lever je niet zomaar een dienst aan de klant, je draagt bij in de transitie naar ultiem klant centrisch denken en je levert grote impact op de organisatie groei!

Onze intensieve aanpak bestaat uit een integrale aanpak met een cultuur- en structuur oplossing zodat er een gemeenschappelijk beleefde nieuwe manier van werken ontstaat met veel commerciële slimheid.

Wij bouwen samen met de klant aan een nieuw e-commerce Blueprint, en laten deze werken met als doel de groei ambities te overtreffen en de marktverstoorder te worden in hun sector!

  • Herken jij jezelf in onze filosofie en kun jij je vinden in onze aanpak?
  • Heb jij passie en ervaring in e-commerce en/of online marketing?
  • Heb je ervaring met het opleveren van concrete resultaten zoals omzet en marge verhogen en daardoor de drang om samen met de klant impact te maken in hun sector?
  • Ben je ondernemend, kijk je breder dan alleen je eigen expertgebied, neem je veel verantwoordelijkheid en ben je een team player zonder verrassingen?
  • Wil je samen met ons verder wil bouwen aan het meest impactvolle e-commerce bureau.

Dat is mooi dat jij je hierin herkent. Want weet dat wij ons vaak laten  afrekenen op behaalde resultaten… Neem dus snel contact met ons op.

Mail een super uitdagend verhaal over jezelf, je expertgebied en welke verantwoordelijkheid jij wilt nemen en kan waamaken n naar wb@d-c-r.nl of app een gave video naar 0031 6 54 935 671.

Experts die wij zoeken

Senior data specialist

Digital marketing manager

Marketing specialist

Sales expert

Klant succes Manager

Klaar voor een nieuwe baan?